• image
  • image

Bedrijfspand beveiliging
camera-box
Steeds vaker zijn bedrijfspanden doelwit van criminelen, waarbij ze het regelmatig gemunt hebben op de kantoorpanden op industrieterreinen. Alhoewel deze terreinen wel bewaakt worden door particuliere beveiligingsbedrijven is het onmogelijk om overal tegelijk te zijn.
Met Cameramanager bieden wij u wel die 24/7 oplossing. Onze ogen zijn de camera's die we gebruiken en de softwaretechnologie neemt de intelligentie over. Wij informeren u (dmv Email) als de camera's een beweging waarnemen, waarbij de beelden dan al lang opgenomen en veilig gesteld zijn in ons Datacenter. De Camera management software geeft u de mogelijkheid om andere mensen the authoriseren om mee te kijken op de camerabeelden. Een groot aantal ondernemers heeft reeds zijn/haarbedrijfspand(en) voorzien van IP camera's in combinatie met onze software oplossing.
      
De kwaliteit van deze camera's in combinatie met onze intelligente dataopslag en weergave, is veelal van doorslag gevendbelang voor menig ondernemer om de keuze voor Cameramanager te maken. Waarbij de geringe kosten zelfs als bijkomend voordeel worden gezien.
Een veel gehoorde uitspraak is dan ook:
"de prijskwaliteit verhouding van deze oplossing in combinatie met de IP camera's is verbluffend".

Ook u als ondernemer zal zakelijk gezien met de tijd meegaan. Het gezegde "vroeger was alles beter, geldt in veel gevallen nog steeds, maar niet wat camera beelden, gebruikersgemak en bediening betreft".
Maak nu de keuze voor Cameramanager, om ook qua beveiliging met de tijd mee te gaan.
Onze oplossing is nu voor iedereen betaalbaar, voor minder dan 1 euro per dag een veilig gevoel.

 

{smartformer:3}