• image
  • image

Systeembeheersysteembeheer-box

 

Voor systeembeheer bent u bij CYRI DESIGN aan het juiste adres. Of het nu gaat om een paar computers of om een zeer geavanceerd en uitgebreid netwerk.

Elk netwerk met bijbehorende computers, servers en andere randapparatuur heeft onderhoud nodig.

CYRI DESIGN heeft, voor elk bedrijf van elk formaat, een systeembeheer oplossing voor een betaalbare (vaste) prijs.

 

Systeem Monitoring

 

Een nieuwe discipline binnen ons Systeembeheer services is Systeem Monitoring.
Hierbij bewaken wij 24x7 uw infrastructuur op een proactieve wijze.
Door middel van speciale management tools worden verstoringen aan uw infrastructuur eerder geconstateerd, voorkomen en verholpen.
Hierdoor blijven de kernactiviteiten van uw onderneming intact en blijft de overlast voor uw gebruikers/klanten tot het minimum beperkt. Deze intelligente tool heeft dus een preventieve werking, wat een hogere productiviteit van uw IT infrastructuur en personeel tot gevolg heeft.


Server beheer

 

Beheer en onderhoud op dagelijkse basis van uw server(s) via Remote beheer en eventueel bij u op kantoor. Er wordt o.a. gekeken naar de beschikbaarheid, schijfruimte, foutmeldingen, antivirus-updates en de controle over uw back-up. Uiteraard valt ook het gebruikersbeheer en de ondersteuning van uw gebruikers binnen het server beheer.

Maandelijks ontvangt uw van ons een uitgebreide rapportage met de status van uw server(s). In deze rapportage informeren wij u over de beveiliging status, diskruimte status, up-time en software- en hardware gegevens en eventuele calamiteiten.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neemt u dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvende afspraak!