CYRI DESIGN

Computer onderhoud

Computer onderhoud

Iedereen maakt het wel eens mee, zit je net lekker te computeren, krijg je ineens een foutmelding of loopt de computer vast. Veelal is de oorzaak hiervan te vinden in geen of slecht onderhoud.

U kunt het vergelijken met uw auto, ook die heeft periodiek onderhoud nodig. Naast het verversen van de olie geeft uw garage u ook advies over eventuele geconstateerde slijtage aan bepaalde onderdelen. Bij uw computer hoeft u dan wel geen olie te verversen maar met enige regelmaat onderhoud plegen aan het systeem en de harde schijf zijn echt nodig om snel en vooral ook veilig te kunnen blijven computeren.

CYRI DESIGN heeft daarom speciaal voor consumenten een onderhouds abonnement ontwikkeld waarmee wij uw computer via onze software 24 uur per dag en 7 dagen per week monitoren. Zodoende kunnen wij al ingrijpen voordat er daadwerkelijk schade ontstaat aan u computer. Tevens wordt er periodiek onderhoud aan uw computer uitgevoerd zonder dat u daar iets voor hoeft te doen, dus u kunt het ook niet meer vergeten!

Mocht er zich onverhoopt toch eens een probleem voordoen of heeft u een vraag over een programma of over het gebruik van uw computer? Dan ontvangt u met dit abonnement ook nog eens 20 minuten per maand telefonische ondersteuning of ondersteuning op afstand.
En als er dan eens iets is waar wij voor moeten langskomen betaald u GEEN voorrijkosten!

Heeft u meerdere computers in huis? Geen enkel probleem!
Voor elke extra pc op hetzelfde adres betaald u een klein bedrag per maand extra en zijn alle computers in huis goed onderhouden en veilig.