CYRI DESIGN

Webhosting

Webhosting

Voor ieder bedrijf biedt CYRI DESIGN de perfecte oplossing.
De webhosting mogelijkheden van CYRI DESIGN onderscheiden zich door stabiliteit, snelheid en beschikbaarheid.

Daarnaast levert CYRI DESIGN bij iedere webhosting oplossing een uitgebreid configuratiescherm waarmee u zelf alle denkbare instellingen kunt regelen. Van het aanmaken van e-mailadressen tot het regelen van toegang, u heeft alles zelf in de hand. Uiteraard is het ook mogelijk om alles bij ons onder te brengen zodat u er zelf geen om kijken meer aan heeft.

Webhosting: Wat is het?

Webhosting is het huren van ruimte op een server, waarop je website geplaatst kan worden. En bij CYRI DESIGN is dat goed geregeld. We bieden uitgebreide all-in hostingpakketten met de nieuwste technieken op krachtige servers, en zorgen ervoor dat je website 24 uur per dag bereikbaar is. Een hostingpakket is er al vanaf 7,50 euro per maand.

Hosting voor je WordPress blog

WordPress is gebruiksvriendelijke en makkelijke software, waarmee je je eigen blog op internet kunt starten. Onze hostingpakketten zijn geoptimaliseerd voor WordPress. Via het control panel kun je met een muisklik WordPress installeren.

Joomla installeren op je hostingpakket

Joomla is een populair Content Management Systeem (CMS), waarmee je eenvoudig een website kunt beheren. Onze hostingservers zijn uitermate geschikt voor Joomla. Je kunt vanuit het control panel Joomla installeren en updaten, zodat je direct met Joomla aan de slag kunt.

Drupal hosting

Een ander veel gebruikt Content Management Systeem (CMS) is Drupal. Ook voor Drupal hosting zit je bij CYRI DESIGN goed. Drupal draait op onze hostingservers snel en vlekkeloos. Drupal zit in onze bibliotheek met voorgeïnstalleerde scripts, waardoor je Drupal snel hebt geïnstalleerd.

Tientallen andere scripts

Naast de bovenstaande scripts, bevat onze script bibliotheek tientallen andere scripts die met een muisklik op het hostingpakket kunnen worden geïnstalleerd, zoals phpBB, phpList, en osCommerce. Uiteraard is het ook mogelijk om je andere scripts te downloaden en installeren op het hostingpakket.

Altijd up-to-date

We installeren regelmatig gratis updates vol verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Zo kun je altijd meer halen uit onze diensten. Via onze website houden we u op de hoogte.