CYRI DESIGN

Camerabewaking

Camera bewaking voor consumenten

Eagle Eye Cameramanager is uitermate geschikt om zicht te houden op uw woning.
De applicatie biedt u de mogelijkheid op een eenvoudige manier uw woonhuis te beveiligen d.m.v. ons “standaardpakket” waarbij u de mogelijkheid heeft om 1 of meer camera’s aan te sluiten, en heeft u de mogelijkheid om uw beelden altijd en overal te bekijken.
De beelden worden, afhankelijk van uw instellingen, automatisch opgeslagen voor een periode van maximaal 7 dagen in ons data centrum.

Vanzelfsprekend is een uitbreiding naar meer camera’s altijd mogelijk. Het enige wat gedaan hoeft te worden is extra IP camera’s aan te schaffen, aan te sluiten op uw router en uw Camera manager abonnementsvorm bij ons aan te passen. Afhankelijk van de IP camera is het mogelijk om bewegingsdetectie in te stellen, zodat u wordt gewaarschuwd als er een beweging in uw huis wordt geconstateerd.

Tevens is het mogelijk om het systeem zo in te stellen dat u door middel van een e-mail of een push bericht op uw Ipad, tablet of smartphone wordt u gewaarschuwd.Verder is het met dit systeem mogelijk om de beelden direct op uw Ipad, tablet of smartphone te bekijken.

Uiteraard is dit ook allemaal mogelijk vanaf een pc of een laptop.

Interesse?

Neemt u dan contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvende
demonstratie van ons camera systeem bij u thuis!